9 Şubat 2013 Cumartesi

BEAUTY


      Sevgili melekler,makyaj yapmak çoğu insana kolay görünüyor olsada çoğu insan 
yapmayı beceremez. Bunu sokağa çıkıp etrafınıza baktığınızda rahatlıkla görebilirsiniz. Bilhassa ruj konusunda yapılan hatalar da hemen göze çarpar. İncecik dudaklara sürülen koyu renk rujlar ya da zaten kalın olan dudakları daha da belirginleştirmek istercesine parlak rujlar felaket bir  oluşturur. Eğer düzgün ve doğru renklerle ruj sürmek istiyorsanız önce dudak şeklinizi bilmelisiniz. İşte dudak şeklinize göre ruj sürme teknikleri...





 



İnce dudaklara sahipseniz, dudaklarınızda koyu bir ruj istiyorsanız, kaleminizi koyu seçin ve dudaklardan dışarıya doğru taşırarak sürüp, hafif içlere doğru kalemi yayın. Sonrasında kalan açık bölüme ten rengi bir ruj sürerseniz. Dudağınız hem daha kalın hem de dikkatçekici olur.
Eğer dudaklarınız kalın ve kenar çizgisi belli ise, genelde açık renkli rujları veya parlatıcıları tercih edin. Eğer koyu renk isterseniz toprak tonlarını kullanabilirsiniz.


Dudaklarınız kalın ve kenar çizgisi belirsizse ten rengi bir kalemle çerçeveyi belirginleştirip, istediğiniz renk rujunuzu sürebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder